Какво бихте направили с излишни 7265 лв?

Явор Русинов

06.12.2011

Отговорът на този въпрос зависи изцяло от времевата ви ориентация. Ако тя е краткосрочна, най-вероятно никога няма да ви се наложи да си зададете този въпрос, защото никога тези пари няма да ви бъдат в излишък. Ако тя е достатъчно дългосрочно ориентирана, най-вероятно отдавна да сте надхвърлили подобна сума във вашите авоари.

Но както се казва, „По коледа се случват чудеса“. Случват се и за тези които нямат настоящата сума в излишък. Джей Абрахам, един от най-добрите маркетинг консултанти в Америка, чието скромно присъствие може да си осигурите за 3000 долара, толкова е цената за негова конференция, за 45 дни дава свободен достъп до голяма част от своите материали – книги, аудио и видео интервюта. Цената на този комплект е 5000 долара. След 45 дена Абрахам най-вероятно ще прекрати офертата.

Гари Норт финансов консултант, автор на единствения многотомен икономически коментар на библията, и един от настоящите съветници на кандидата за президент Рон Пол, е отделил цяла секция по маркетинг разработена на поученията на Джей Абрахам. За съжаление, достъпа до секцията е платен.

http://abraham.com/

Сега нека да ви кажа моите предположения. Голяма част от притежателите на бизнес никога няма да изтеглят тази информация. Те просто не четат. 80% от тези които я изтеглят, никога няма да я прочетат. Те просто действат като боклукчийски кошчета за информация. Една малка част ще започнат да четат и никога няма да довършат, нито някога ще приложат прочетеното. Надявам се да не сте в нито една от горните категории.

 

Advertisements

One thought on “Какво бихте направили с излишни 7265 лв?”

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s