Ужас! Педерастите завземат училищата!

Хомосексуалисти промиват мозъците на деца ни в началните училища

Изключително ловка пропаганда е насочена към най-малките деца! Филмите по-долу са откъси от It’s Elementary, 78 минутен филм продуциран от хомосексуални активисти. Това са действителни сцени от начални училища в Масачузетс и Ню Йорк. Филмът е предназначен като тренировъчно видео за хомосексуалните активисти учители. В допълнение, самият филм е показан на деца в обществените училища в Масачузетс и другаде.

Това е което в действителност се случва в повече и повече начални училища в Америка. Гледайте го. Това наистина ще ви афектира! Няма да повярвате на очите си.

Част 1: Ден на „Гордостта на гейове и лесбийки” в началните училища – учителите индоктринират децата, че хомосексуалността е „здравословно образование”

Част 2: Играене на роли в трети клас.

Въпреки, че филмът е направен преди около десетина години, той продължава да бъде главният тренировъчен филм за хомосексуалисти активисти, като продължава да се излъчва в училищата в цялата страна и е станал стандарт на конференции за хомосексуални учители. Запитайте се: Колко е напреднал този план оттогава? Колко малки деца са притъпени към хомосексуалността в техните млади години чрез тези изтънчени техники? И най-важното, кога вие самите ще направите нещо относно това?

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s