Конференция Библейски Мироглед

Конференция Библейски Мироглед

10 – 12 Юни на Юндола

Съдържа ли Библията отговори на всички въпроси? Повечето християни в България ще отговорят на този въпрос с „да.“ Тогава какво казва Библията за образованието? За икономиката? За данъчното облагане? За изборите? За науката? За местните общности? Същите тези християни ще вдигнат рамене в недоумение: „Не знам.“

За първи път в България християнска конференция ще се опита да запълни този пропуск. Ако Библията има отговор на всички въпроси, тогава Библията ни дава цялостен мироглед за света, и ние като християни трябва да познаваме този мироглед и да разбираме неговото приложение във всяка област от живота на човека и неговото общество. Нашата цел е да полагаме основите на християнска цивилизация в България. Започвайки от новороденото сърце на отделния човек, до икономика и държавно управление, всяка област трябва да се покори на изискванията на Христос и да изявява славата на нашия Бог.

Каним ви да се присъедините към нас в нашата тридневна конференция, за да обсъждаме библейския мироглед и неговите практически приложения. Ще чуете говорители с натрупан опит в областите, за които говорят, ще имате възможност да се учите от тях, да споделите вашия опит, и да общувате с други християни от България и Европа, които имат в сърцата си същото видение да прилагат Божието Слово във всяка област от живота.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s